Alt om

Ladestandere til elbiler

Med en elbil i garagen derhjemme så har du sikkert spurgt dig selv, om ikke det var smartere at have en ladestander stående, så du kan lade din bil op, når du har lyst til det. En elbil er selvfølgelig afhængig af strøm, og det kræver derfor, du planlægger din køretur, når du skal rundt i landet, så du ikke ender med at løbe tør for strøm.

Heldigvis har markedet udviklet sig således, at ladestandere til elbiler er blevet en integreret del af infrastrukturen i løbet af det seneste årti. Du finder således en ladestander på motorvejene, landevejene og i byerne, store som små. Som en del af vejnettet giver det dig muligheden for at komme rundt over hele landet uden at bekymre dig for meget om, hvor den nærmeste ladestander befinder sig.

Det har ikke altid været let at komme rundt med elbil i Danmark. I Ellertens tid skulle du nærmest bare have en stikkontakt, men strømforbruget for sådan en var heller ikke særlig højt. I dag er elbilerne langt større, og kravene til strøm er derfor også steget betragteligt. Vi er kommet langt siden 80’erne og med opkomsten af brands som Tesla og elbilafdelinger hos mærker som Volkswagen, Audi og BMW, så er industrien i dag så stor, at det kan betale sig at investere i den grønnere fremtid. 

Det er altså ligefrem blevet sexet at køre i elbil. Det har ikke altid været sådan. Og så er både brugervenlighed og teknologi blevet så smart, at elbilen kan mange flere ting i dag, end de kunne engang. De kan blandt andet kobles til internettet og bruges i samme grad som en almindelig computer. Det er intelligente biler, der ikke bare hjælper dig med at komme frem, men også på en smart måde.

Køb din egen ladestander her

Hvem laver ladestandere til elbiler?

Når du skal lede efter en ladestander i byen eller på landevejen, så er der et par mærker, som er værd at holde øje med. Både E.ON og Clever producerer en ladestander til elbiler over hele landet og til dig derhjemme. Det betyder, at hvorend du er i Danmark, så finder du en ladestander inden for kort afstand.

E-ON er en tysk virksomhed, der er en af de førende producenter inden for strømforsyning til elbiler. Deres ladestandere kan du finde overalt i København, Århus og størstedelen af de resterende små og mellemstore byer over hele landet. Der er flere end 1.600 ladestandere fra E.ON i Danmark, så du løber ikke tør for strøm lige foreløbigt, hvis du benytter dig af deres services.

Det samme gælder for virksomheden Clever, der er dansk og har været i branchen siden 2009. De har også etableret sig som elforsyner til elbiler over hele landet. De tilbyder en abonnementsløsning, hvor du betaler et fast beløb hver måned, og så derudfra kan bruge den strøm, du har behov for i det daglige. I en verden fyldt med on-demand løsninger er det skønt, at det samme princip gælder for strømforsyningen til din elbil.

Køb din egen ladestander her

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her