Læs om

Clever ladestander

Clever er en dansk virksomhed, der siden 2009 har tilbud danske ejere af elbiler en løsning, når det kommer til at lade deres elbil. I dag tilbyder Clever en af de bedste ladeløsninger på markedet både ude og hjemme. De er ejet af nogle af de største energiselskaber i Danmark som en fælles løsning på problemet med ladestandere i Danmark. Du kan derfor regne med at Clever er et produkt af en idé om bedre sammenhængskraft for elbilsejere over hele landet.

Du finder en Clever ladestander, hvor end du befinder dig i landet. Uanset om du bor i Hjørring eller Haderslev, Køge eller Klampenborg, så finder du en Clever ladestation inden for kort afstand. Det gør vilkårene for elbiler på landevejene meget bedre. Henter du deres app, kan du få et kort over, hvorhenne du kan ”tanke” strøm hos Clever, og du kan ligeledes betale elektronisk. Digitaliseringen er vejen frem med Clever.

For nogle år tilbage var Clever nogle af de første i Danmark til at introducere såkaldt hurtigladning til elbiler med deres Quick Charge ladestationer. Dem kunne du finde på offentlige P-pladser, hoteller, indkøbscentre og mange andre steder. Clever var derfor nogle af de første i Danmark, der forstod vigtigheden af god infrastruktur, når det kom til elbiler. Samtidig tog de for øje, at det ikke er alle, der har råd til at vente en halv dag på, at elbilen er ladet helt op. Med konceptet om hurtigladning bør bilen være ladet nok til turen hjem fra indkøbscenteret.

Læs mere om Clever her

Som alternativ til Clever, så kan du også købe din egen ladestander og betale for den strøm du benytter. Hvis du vælger denne løsning, så anbefaler vi en Easee ladestation.

Køb din egen Easee ladestation her

El på abonnement

I dag kan du få alt som en on demand-løsning. Du har sikkert et Netflix eller HBO-abonnement derhjemme, måske får du dine grøntsager leveret til døren, og det kan du så mænd også gøre med sorte sokker. Vi er vant til el i vores hjem, men hvad med strøm til din elbil? Udover at få installeret en Clever ladestander i dit hjem, kan du faktisk også få el leveret til din elbil på abonnementsbasis.

Clever tilbyder nemlig en løsning, hvor du betaler et fast beløb hver måned, hvor du så kan bruge så meget el, som du har behov for. Det er ubegrænset, hvor meget strøm du kan bruge, og hvis du arbejder meget og kører land og rige rundt i din elbil, er dette en fremragende måde at spare penge på.

Og denne løsning er også vejen frem. I gamle dage var det også dyrt at ringe fra mobiltelefon, det samme gjaldt for internettet. Men så kom abonnementet, der gjorde det både billigere og lettere at benytte sig af. Det samme gælder for strømmen til din elbil i fremtiden. I stedet for at betale for hver en kWh du skal bruge, så kan du for et fast beløb bruge lige så mange kilowatt-timer, du har lyst til.

Denne løsning giver en hidtil uset frihed, når det kommer til elbiler i Danmark. For ikke nok med at du kan komme rundt over det hele, du skal ikke længere bekymre dig om prisen for, hvor meget hver en opladning koster. Clever følger altså med tiden ligesom resten af digitalisering i både Danmark og resten af verden, og derfor er de værd at overveje, når du skal have strøm på din elbil både ude og hjemme.

Læs mere om abonnement hos Clever her

Som alternativ til abonnement, så kan du også købe din egen ladestander og betale for den strøm du benytter.

Køb din egen Easee ladestation her

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her