Alt om

Ladestationer til elbiler

Har du en elbil stående i garagen, uanset om det er en Tesla, Renault eller BMW, så kræver det en ladestation, du kan lade elbilen op ved. En ladestation elbil kan findes ude på landevejen, motorvejen og selvfølgelig også i byerne. Men de kan også installeres derhjemme. I takt med at der kommer flere og flere elbiler på vejene, dukker der også flere ladestationer til elbiler op på vejnettet, og det betyder, at mulighederne for at komme rundt i hele landet pludselig er blevet meget bedre end blot for ti år siden.

Engang var det nemlig svært at komme rundt med en elbil i Danmark. Det krævede en masse planlægning og viden om, hvor den næste elbil ladestation var. Landskabet var domineret af tankstationer til benzin- og dieselbiler, og det har taget mange år for både mennesket at vænne sig til, at elbilen var kommet for at blive. Tænk bare tilbage på Ellerten i 80’erne for ikke at nævne de mange mislykkede elbils-projekter som HOPE Whisper, der også blev iværksat dengang. Vi er kommet langt siden da.

Ikke mindst takket være virksomheder og producenter som Tesla er elbilen kommet for at blive. De har nemlig gjort den elektriske bil sexet at køre i og markedsført den på samme måde som en Apple-computer. Der er nemlig en vis prestige forbundet med at køre elbil i dag. Og så er brugervenligheden i dag på et hidtil uset niveau. Det gælder både inden for teknologi, men også i forhold til hvad vi rent faktisk forventer, en bil skal kunne.

Køb din egen ladestation her

Find eksisterende ladestationer i Danmark her

Hvem laver ladestationer til elbiler?

Når elbilen langsomt men sikkert begynder at dominere landevejene, så stiger antallet af ladestationer også. Det gælder både for vejnettet og i byerne. Det er et nødvendigt tiltag, ellers kan det faktisk ikke lade sig gøre at bruge elbilen på et effektivt plan. Så flere elbiler kræver flere ladestationer, men flere ladestationer giver også flere elbiler. Det er et positivt loop, som gerne skulle fortsætte i forhold til, hvor vi gerne vil hen.

Tesla er som sagt en førende producent inden for elbiler, og de laver derfor deres egne elbil ladestationer. Det gør de for at sikre, at kvaliteten er i top, samtidig med at de kan sørge for udviklingen er deres eget batteri og den teknologi, der hører med. Tesla har derfor også ladestationer over hele landet og særligt i provinsen. Lige fra Hjørring til Aarhus, Middelfart til Slagelse har de deres såkaldte Superchargere stående.

Og så findes der Easee, en virksomhed der laver ladestationer til elbiler, du kan sætte op derhjemme. Med hjælp fra Easee kan du få installeret en ladestation derhjemme, som du kan bruge til alle slags strømforsyning. Så uanset hvilken elbil, du kører rundt i, kan du bruge en Easee ladestation til den. Der er masser af fordele ved at have en elbil ladestation stående derhjemme. Først og fremmest er der penge at spare på strømmen, men du har også mulighed for selv at bestemme, hvor strømmen skal komme fra. Det gør mulighederne lidt grønnere.

Køb din egen ladestation her

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her