Læs om

E.ON ladestander

Den tyske virksomhed E.ON er en af de største energikoncerner i Europa. Med hovedsæde i Ruhr-distriktet lever, ånder og brænder de for energi. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at de leverer strøm til elbiler i hele Europa og særligt Danmark. Du finder derfor en E.ON ladestander over hele Danmark, og de er ikke svære at finde – der er nemlig over 1.600 af dem rundt omkring.

For et par år siden indgik de et samarbejde med Clever om at åbne nye ladningsstationer i hele Skandinavien. Planen var og er stadig at åbne næsten 50 lynladere i Norden. Den første åbnede i Halsskov og tilbød gratis strøm i en prøveperiode til bilister i deres elbiler. E.ON er derfor et af de største navne, når det kommer til strøm til elbiler.

Ved hjælp af deres app kan du finde de nærmeste E.ON ladestationer i nærheden af dig. Det betyder, at du aldrig løber tør for strøm på de danske landeveje, da du altid kan planlægge din tur fra ladestander til ladestander rundt i landet samtidig med, at det er billig og grøn strøm, du kører på hele vejen.

Se ladestandere fra E.ON her

Som alternativ til E.ON, så kan du også købe din egen ladestander. Hvis du vælger denne løsning, så anbefaler vi en Easee ladestation.

Køb din egen Easee ladestation her

Sæt strøm til dit abonnement

For at få mest ud af E.ON ladestandere rundt om i Danmark, tilbyder E.ON, at du kan lade deres strøm på abonnementsbasis. Først og fremmest kan du få en E.ON ladestander til hjemmet, så du slipper for at køre efter elstationerne rundt i byen. På den måde kan du bruge strømmen kvit og frit uden at tænke for meget over, hvor meget det egentlig koster. For et fast beløb hver måned har du muligheden for at tanke strøm, lige så meget du har lyst til.

Og denne løsning er vejen frem. I digitaliseringens tidsalder er det vigtigt at omfavne de forandringer og fordele, der ligger og venter på os. Jo mere vi kommer til at benytte elbilen i fremtiden, jo bedre ser en abonnementsløsning på strøm også ud. Det samme gjaldt, da vi begyndte at bruge først mobiltelefoner og så senere internettet.

Hos E.ON finder du både Home- og City-abonnementer alt afhængig af, hvilken løsning der passer bedst til dig. Med et E.ON Home-abonnement får du en ladestander installeret direkte i hjemmet koblet til E.ON elnet, hvor du så kan lade, så meget du har behov for. Med et City-abonnement kan du kvit og frit benytte dig af de ladestandere, du finder rundt omkring i både land og by.

Se ladestandere fra E.ON her

Som alternativ til abonnement, så kan du også købe din egen ladestander og betale for den strøm du benytter.

Køb din egen Easee ladestation her

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her