Læs om

Easee ladestation

Der findes mange udbydere af ladningsstationer for elbiler på markedet, og blandt dem ligger Easee i top. Det er en norsk virksomhed, der vurderer miljøet og klimaet højt. Med blot et par år på bagen har de allerede sikret sig en solid position på markedet for ladestationer, og de er stærkt på vej frem. Mulighederne er nemlig mange inden for elektricitet til elbiler, og Easee har ingen planer om at lade dem passere.

Det, der gør, at Easee stikker sig ud, er simpelthen, fordi de er smarte. Det er et intelligent design, der sørger for at tilpasse sig de specifikationer, som din elbil har brug for. Det betyder, at du ikke skal spekulere for meget i kilowatt-timer og ampere, da du med Easee Home eller Easee Charger får en ladestation, der træffer alle de komplicerede valg. Du skal altså slet ikke bekymre dig om de tekniske specifikationer på din elbil eller dit strømforbrug – Easee finder selv ud af det for dig.

Køb din egen Easee ladestation her

Det kan du gøre med en Easee ladestation derhjemme

En Easee ladestation er smart, fordi den kan tilpasses alle typer af batterier og strømspecifikationer for din elbil. Med en elbil lader fra Easee kan du i fremtiden selv bestemme, hvor meget og hvor hurtigt du vil have din elbil ladet op derhjemme. Der er ingen tvivl om, at Easees teknologi er vejen frem for ladestationer til elbiler, fordi det er designet både smartere for brugeren med miljøet for øje.

Med en Easee ladeboks har du muligheden for at lade bilen op derhjemme på alle tidspunkter af døgnet. Det giver dig mulighed for at vælge den grønneste strøm, du kan få på markedet. I Danmark blæser vinden også om natten, og det gør, at meget af den strøm, som vindmøllerne producerer, går tabt. Lader du din elbil op om natten med Easee Home, så kan du bruge denne grønne strøm til en billig pris.

Måske har du overskydende strøm fra dine solceller om sommeren? En Easee ladestation giver dig friheden til selv at bestemme, hvornår din elbil skal lades op, og det betyder, at du selv har mulighed for at bestemme, hvor strømmen skal komme fra. Kommer den fra solceller, kan du regne med at prisen er gratis. Så vil du i princippet have en klimaaftryk, der er minimalt.

Køb din egen Easee ladestation her

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her