Læs om

Tesla ladestationer

Det er ingen hemmelighed, at Tesla er et af verdens førende brands inden for elbiler. De har gjort det samme for elbilen, som Apple gjorde for computeren tilbage i 80’erne ved at blande teknologi og brugervenlighed og gøre den tilgængelig for alle slags mennesker. Det er sexet at køre Tesla, og det har givet elbilen et comeback i løbet af det sidste årti.

Og det er vigtigt for klimaet. For elbilen er nemlig et skridt i den rigtige retning. Her er Tesla en af fanebærerne for en grønnere fremtid, som du også kan blive en del af. Du finder således en Tesla ladestation over hele Europa, og selv i Danmark skal du således ikke køre mere end 50 kilometer for at finde den nærmeste Supercharger.

Hvor kan du finde en Tesla ladestation?

Tesla har ladestationer over hele landet. De har blandt andet Supercharger ladestationer i byer som Køge, Slagelse, Middelfart, Hedensted, Randers og Hjørring, men de holder ikke kun til i provinsen. Du finder således også mindre Tesla ladestationer i større byer som København og Aarhus, hvor du selvfølgelig kan få ”tanket” din Tesla op.

Med ladestationer over hele landet, kommer du aldrig til at løbe tør for strøm i din Tesla. Du følger bare strømmen, som man siger. Det kræver altid lidt planlægning at køre i en elbil, men med Teslas landsdækkende ladestationer, kan du komme rundt over det hele. De fleste af deres modeller kan køre på den gode side af 500 km på en opladning, så mulighederne er pludselig mange.

×

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en hjemmelader til elbil Få tilbud her